21.7.2021.
Institut Biosens Novi Sad – projekat EuroCons Group-e, zauzeo je ubedljivo prvo mesto u TOP 10 zgrada na Mapi gradilišta Srbije!!!

Zgrada Biosensa će biti jedinstvena u zemlji, jer će zahvaljujući apsorberima i seizmičkim izolatorima omogućiti korišćenje osetljive opreme neophodne za razvoj nano elektronike.

EuroCons Group je radio kompletan projekat za Institut Biosens: Idejno rešenje, Projekat za građevinsku dozvolu i Projekat za izvođenje. Primenjena su najsavremenija energetski efikasna rešenja u svim oblastima i projektovani najsavremeniji materijali.

Najsloženiji deo projekta bio je isprojektovati deo zgrade s laboratorijama u kojima se nalazi oprema osetljiva na vibracije potrebna za razvoj mikro i nano elektronike, senzora i drugih uređaja. Zgrada će u svom središtu imati jezgro koje praktično pliva na specijalnim gumenim nosačima i na taj način sprečava prenošenje spoljnih vibracija.

Više informacija o ovom jedinstvenom objektu možete pronaći na sledećem linku: www.gradnja.rs/biosens-novi-sad-vibracije

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti