18.4.2016.
EuroCons Group na Beogradskom sajmu zapošljavanja i praksi 2016

Kompanija EuroCons Group je i ove godine učestvovala na Beogradskom sajmu zapošljavanja i praksi, koji je održan u Domu omladine Beograd, 18. aprila 2016. god., u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijala za grad Beograd, Sekretarijata za privredu grada Beograda, Privredne komore Beograd i Doma omladine Beograd.

Na sajmu je učestvovalo 80 kompanija, dok je naša grupacija predstavila ponudu slobodnih radnih mesta za svoje dve firme: EuroCons Group i LabProva.

Grupacija u svom sastavu trenutno ima preko 70 zaposlenih, od toga preko 25 inženjera različitih profila, a uzimajući u obzir stalni rast i razvoj obima poslovanja, potreba za novim kadrovima je konstantno prisutna.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti