20.5.2021.
EuroCons Group na prvom Virtuelnom sajmu zapošljavanja

20. maja 2021. godine

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) organizuje prvi virtuelni Sajam zapošljavanja, korišćenjem inovativne internet tehnologije koja obezbeđuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima.

Sajam se održava u četvrtak, 20. maja 2021. godine od 10.00 - 16.00 časova.

Na Sajmu će učestvovati 70 kompanija iz Srbije koje traže nove zapošslene, među kojima je i naša, kao i 7.500 registrovanih učenika.

Učešćem na Sajmu, kao poslodavac, u direktnoj - onlajn komunikaciji razgovoraćemo sa tražiocima posla. Naša kompanija biće predstavljena na virtuelnom štandu, a svi oni koji su zainteresovani da postanu deo našeg tima moći će sa nama da supe u direktan kontakt.

Na štandovinama, predstavnici poslodavaca pružiće svim posetiocima dodatne informacije o otvorenim pozicijama i uslovima zapošljavanja u svakoj od kompanije koja učestvuje na Sajmu.

Registrujte se klikom na: https://www.nsz-sajamzaposljavanja.rs

Sajam se organizuje uz podršku globalnog Programa „Migracije i razvoj“ koji u Srbiji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju - GIZ. Klikom do šanse za posao!

Prijavite se!

Vidimo se na Sajmu!

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti