29.4.2021.
EuroCons dovela češku kompaniju IMG MANAGEMENT u Vršac

Kompanija EuroCons Group je dovela novog investitora u Vršac i obezbedila lokaciju za igradnju fabrike, za češku kompaniju IMG MANAGEMENT, koja je započela svoju investiciju vrednu 15 miliona EUR, u okviru Tehnološkog parka Vršac.

Dizajn i projektovanje čitavog kompleksa poveren je projektantskoj kompaniji Biro Plus d.o.o. www.biroplus.co.rs , članici Eurocons grupacije.

Na zemljištu površine 1,3 ha, predviđena je izgradnja proizvodnog pogona za proizvodnju plastičnih delova i komponenti za auto- industriju od preko 6.000 m2 koji će se graditi u tri faze. Izgradnja prve proizvodne hale planirana je za jul 2021.

Više informacija možete videti u najnovijim vestima koje su objavljene na portalu „Privredne komore Srbije“: https://pks.rs/vesti/cesi-grade-fabriku-autodelova-u-vrscu-ulazu-15-miliona-evra-4350

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti