5.4.2021.
Camfil prečistač efikasan u uklanjanju virusa Covid 19 iz vazduha

Sjajna vest!

Naučna studija sprovedena u P3 Virpath laboratoriji, vodećem centru za istraživanje virusa i u VirHealth nezavisnoj laboratoriji specijalizovanoj za virologiju, potvrdila je efikasnost Camfil prečistača vazduha u uklanjanju virusa Covid 19 iz vazduha.

Studija dokazuje efikasnost Camfil-ove HEPA tehnologije koja je pokazala da je efikasnost filtracije na virus Covid19 nakon samo 20 minuta korišćenja Camfil prečistača vazduha veća od 99,9%.

Ohrabrujuća vest i značajan korak ka vraćanju ljudi na radna mesta, đaka u škole, pacijenata u ordinacije. Sve informacije o Camfil prečistačima vazduha i njihovoj nabavci možete dobiti pozivom na br. 060/7040-810 ili putem mail adrese aleksandar.savic@eurocons.rs

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti