31.3.2021.
EuroCons Group dobitnik Zlatnog AAA sertifikat bonitetne izvrsnosti 2020.

Ovim sertifikatom Bisnode Srbija potvrđuje da je subjekat postigao međunarodni standard bonitetne izvrsnosti i spada u grupu najuspešnijih kompanija u Srbiji, koje su najmanje tri godine za redom ostvarile pravo na AAA sertifikat. Poslovni subjekat zadovoljava kriterijume bonitetne izvrsnosti za 2020. godinu i nalazi se među najpouzdanijim preduzećima koji imaju pravo korišćenja međunarodno priznatog statusa Zlatna izvrsnost kao simbola standarda za sertifikaciju.

Preduzeća sa statusom bonitetne izvrsnosti posluju veoma uspešno, a verovatnoća za ulazak u jedan od negativnih događaja u sledećih 12 meseci je izrazito niska:
• stečaj, predstečajni postupak ili likvidacija (verovatnoća manja od 0,08%),
• brisanje subjekta iz poslovnog registra (verovatnoća manja od 0,81%),
• neprekidna blokada transakcijskih računa više od 60 dana ili više od 90 dana sa prekidima (verovatnoća manja od 0,41%).

Subjekti sa zlatnom bonitetnom ocenom AAA imaju verovatnoću od 91% da će bonitetnu izvrsnost ostvariti i u narednoj poslovnoj godini.

Zlatni AAA sertifikat kompanije EuroCons Group možete videti na sledećem linku:
https://aaa.bisnode.si/certificate/dynamic?companyID=RS1000008797773&lang=sr-Latn-CS

Bonitetna izvrsnost poslovnom okruženju potvrdjuje i uspešnost finansijskih rezultata, održivost i stabilnost, jer pokazuje kontinuirano besprekorno poslovanje, uzornost i pouzdanost zbog dobre discipline plaćanja.

Serifikat bonitetne izvrsnosti kompanije Bisnode je potvrda o natprosečnom kvalitetu poslovanja preduzeća koja je priznata u poslovnom svetu.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti