19.4.2016.
EuroCons Group učesnik 42. Međunarodnog sajma građevinarstva SEEBBE 2016

Kompanija EuroCons Group je uzela učešće na 42. Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu, nastupom na zajedničkom štandu Regionalne privredne komore Pančevo, sa još tri privredna subjekta iz Južnog Banata, u periodu od 19. do 23. aprila 2016. godine.

Sajam građevinarstva je tradicionalno mesto okupljanja eksperata iz oblasti građevine, arhitekata, projektanata i izvođača radova, a manifestacija je ove godine okupila najuspešnije predstavnike iz svih oblasti građevinske delatnosti.

Izlagački program je obuhvatio projektovanje i inženjering, rekonstrukciju, izgradnju, gradjevinsku mehanizaciju, kompjuterske softvere u gradjevinarstvu, opremanje enterijera, uredjaje za klimatizaciju i grejanje…

Naša firma BIRO PLUS je specijalizivana za projektovanje i izvođenje zahtevnih industrijskih objekata i procesa. BIRO PLUS projektuje građevinske objekte, kako one predviđene za proizvodne procese, tako i one za sasvim drugačije namene. Tim BIRO PLUS-a radi projekte rekonstrukcije, adaptacije, dogradnje i proširenja, kao i obavljanje svih administrativnih poslova vezanih za dobijanje građevinskih dozvola, zatim pregled i ispitivanje električnih instalacija, kao i kompletan nadzor i tehnički prijem objekta.

http://www.biroplus.co.rs

Po projektovanju, izvedenom od strane tima Biro Plus - a, nastupa druga firma u sistemu EuroCons Group-e, DARNICO - firma za izvođenje građevinskih radova, montaže clean room-a, instalacija i procesne opreme. DARNICO efikasno obavlja montažerske poslove, kao i instaliranje opreme renomiranih proizvođača za proizvodne procese, i pruža podršku servisiranja. Samim tim, EUROCONS grupacija je specijalizovana za projektovanje tehnoloških procesa i projekata po principu „ključ u ruke“, od projektovanja, izgradnje i instalacije opreme, do puštanja objekta u rad, servisiranja i postprodajne podrške.

Ono što nas svakako izdvaja na tržištu je činjenica, da nudimo najsavremenija tehnološka rešenja i projekte, pre svega, u oblasti CLEAN ROOM tehnologija, ali i u ostalim industrijskim oblastima.

Ove godine, na Sajmu građevinarstva je učestvovalo više od 500 izlagača, proizvodjača i dristributera i predstavnika građevinske industrije iz 24 zemlje sveta.

Medju inostranim izlagačima bile se firme iz Albanije, Austrije, BIH, Bugarske, Crne Gore, Češke Republike, Nemačke, Grčke, Hrvatske, Madjarske, Indije, Italije, Poljske, Makedonije, Rumunije, Rusije, Saudijske Arabije, Slovenije, Južno- afričke Republike, Južne Koreje, Španije, Švajcarske i Turske.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti