16.6.2020.
ECG vebinar „Kako obezbediti adekvatnu ventilaciju na kraju COVID-19 krize“

16.06.2020.

Povratak u kancelariju u periodu korišćenja aktivnih klima uređaja sa još uvek prisutnim virusom COVID-19, donosi mnogo pitanja vezanih za maksimalnu zaštitu na našim radnim mestima.

Zbog toga je naša kompanija organizovala vebinar sa Nemačko srpskom provrednom komorom (AHK Serbien) i Japanskom Poslovnom Alijansom u Srbiji (JPAS), na kojem su stručnjaci iz naše kompanije Nebojša Vasilev i naše partnerske kompanije Camfil, Borislav Brzević, podelili informacije i savete vezane za temu vebinara: „Kako obezbediti adekvatnu ventilaciju na kraju krize COVID-19“.

Učesnici su imali priliku da dobiju konkretne odgovore, da reše sumnje koje svi imamo i dobiju korisne savete o tome kako postići maksimalnu sigurnost, a samim tim i maksimalnu efikasnost na svom radnom mestu.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti