27.4.2020.
Donacija kompanije Eurocons Group Opštoj bolnici Vršac

Kao društveno odgovorna kompanija, u teškim uslovima izazvanih pandemijom novog koronavirusa u Srbiji, kompanija Eurocons Group je u saradnji sa nekoliko partnerskih firmi, obezbedila 610 kompleta posteljine za Opštu bolnicu Vršac, kako bi se pripremili uslovi za eventalno veći prijem pacijenata.

Kao regionalni lider u projektovanju i gradnji Clean room-a i filtraciji vazduha, Eurocons Group će i dalje davati svoj maksimalni doprinos u borbi protiv pandemije. Kompanija će uskoro izaći i sa konkretnim predlozima mera za unapređenje postojećih sistema filtracije vazduha, kako bi se kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima (IAQ) podigao na znatno viši nivo, obezbeđujući bezbednost ljudi na radu i smanjenje rizika od infekcija iz vazduha.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti