2.3.2020.
ECG seminar: Činjenice o KVALITETU VAZDUHA koji udišemo: Kako merimo i rešavamo uticaj zagađenja vazduha na zdravlje ljudi?!

27.02.2020., BAH – Belgrade Art Hotel, Beograd

27. februara 2020. godine, naša kompanija je organizovala seminar uz podršku Japanske Poslovne Alijanse u Srbiji, Nemačko – srpske i Italijansko-srpske privredne komore. Tema seminara bila je kvalitet vazduha, tj. uticaj zagađenja vazduha na zdravlje ljudi.

Eksperti iz kompanije EuroCons Group, kao i specijalni gost na seminaru Prim.dr sci.med. Branislava Matić, Šef Odseka za humanu ekologiju i školsku higijenu iz Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut”, okupljene su bliže informisali o uvek aktuelnoj temi, a to je zagađenje vazduha, uticaj istog na naše zdravlje, vitalnost i životni vek.

G. Goran Đurić, direktor i g. Nebojša Vasilev, inžinjer za filtraciju, EuroCons Group, okupljenima su približili temu zagađenja vazduha u okruženju i zatvorenim prostorima u kojima čovek u proseku provede i do 22h dnevno, dok je gđa Matić pojasnila koje su dugoročne posledice zagađenja istog, kao i koje su kategorije najugroženije.

Učesnici seminara su imali priliku i da dobiju konkretne savete kako se na efikasan način zaštititi i unaprediti kvalitet života, jer rešenja postoje, a osnovno ljudsko pravo, koje imamo po rođenju, jeste da udišemo: ČIST VAZDUH!

Događaj je još jednom podigao svet o važnosti teme kvaliteta vazduha, uz nadu da ćemo se svi više posvetiti očuvanju i poboljšanju našeg okruženja, a samim tim i vazduha, što će sve više biti tema za rešavanje u budućnosti.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti