7.12.2019.
Team building EuroCons – Camfil – Munters

04. – 06. decembar 2019.god.

U Vršcu je naša kompanija organizovala trodnevni team building u periodu od 04. – 06. decembra, sa predstavnicima svoje dve principalske kompanije iz Švedske: Camfil i Munters.

Na radnom delu ovog sastanka, radilo se na planovima za proširenje i unapređenje saradnje, koja već uspešno traje dugi niz godina. Naši partneri su posetili i EuroCons Logistički Centar, koji je početkom 2019. godine postao deo EuroCons grupacije.

Organizovan je i obilazak Vršca, grada u kojem je pre više od 16 godina osnovan EuroCons Group. Gosti su imali prilike da uživaju u razgledanju kulturno istorijskih znamenitosti, kao i u panorami grada, koja se pruža sa čuvene Vršačke kule – simbola grada.

Ceo program je upotpunila i Gala večera u Hotelu Villa Breg.

Kao i do sada, naši planovi su da i ubuduće gradimo odnos poverenja i dugoročne poslovne saradnje sa našim principalskim kompanijama Camfil i Munters, što je i glavni postulat poslovanja kompanije EuroCons Group.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti