20.4.2016.
Predstavnici EuroCons Group-e na “POWTECH Trade Fair for Processing, Analysis, and Handling of Powder and Bulk Solids” u Nirnbergu

Predstavnici kompanije EuroCons Group-e posetili su Sajam u Nirnbergu, Nemačka, pod nazivom “POWTECH Trade Fair for Processing, Analysis, and Handling of Powder and Bulk Solids”, koji je održan u periodu od 19. do 22. aprila 2016. god.

Teme sajma su bile sve vrste procesa sa praškastim materijalima, od transporta preko pakovanja do otprašivanja, u farmaceutskoj industriji, industriji hrane, termoelektranama, cementarama i industriji čelika.

Na Sajmu su učestvovale i kompanije Sistag, Gemü, Krämer, Alexanderwerk AG i Munters, čiji je kompanija EuroCons Group ekskluzivni zastupnik na teritoriji Srbije i zemlja u okruženju.

Ovaj web sajt koristi kukije i slične tehnologije da pruži najbolju moguću funkcionalnost i prikaže sadržaje u skladu sa vašim interesima na našem sajtu i društvenim mrežama.

Mi poštujemo vašu privatnost i procesuiramo podatke samo u marketinške i funkcionalne svrhe ukoliko nam date vaš pristanak klikom na "Prihvatam".

Uslovi korišćenja
Obaveštenje o privatnosti